Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Alves és Kabát - "ikertestvérek" Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. november 06.

ImageA Soproni Liga góllövőlistáját jelenleg – azonos teljesítménnyel, 10-10 góllal – Andre Alves, a Videoton, és Kabát Péter az Újpest gólvágója vezeti. Érdemes lajstromozni kettejük góljait – kiderül, párhuzamos pályán haladnak. Kettejük közül a 32 éves, 1977. szeptember 25-én született Kabát az idősebb. Andre még harmincon innen van, brazilunk 1983. október 15-én született. Érdekesség, hogy – a külföldön töltött évek miatt – nincs nagyságrendi különbség az NB I-es meccsek száma között: Kabát Péter 1994-ben, a Kispestben mutatkozott be az élvonalban.

Tovább...
 
Szélig Viktor a válogatott csapatkapitánya Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 06.

ImageA keretszűkítés után megválasztották a magyar válogatott tagjai a csapatkapitányokat és a kapitány-helyetteseket. A szavazás értelmében a „C” betűt Szélig Viktor mezén olvashatjuk majd, az „A” –t pedig Ladányi Balázs és Tokaji Viktor viselheti.

 
Junior bajnokság: ezúttal is fölényes győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. november 04.

ImageÚgy tűnik, juniorjaink ugyancsak elkapták a fonalat, hiszen egyetlen kisiklást leszámítva győzelmet győzelemre halmoz Kóger István legénysége. A szenvedő fél ezúttal a Crvena Zvezda volt, amelyet 7-2-vel küldtek haza.

Tovább...
 
Az Újpest a következő ellenfél a kupában is Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. november 04.

ImageHétfőn a Magyar Labdarúgó-szövetség székházában kisorsolták a Magyar Kupa negyeddöntőinek párosításait: a Videoton ellenfele az Újpest lesz, míg a Debrecen az MTK-val, a Honvéd a Győrrel, a Szigetszentmiklós pedig a ZTE-vel küzd meg a legjobb négy közé kerülésért. A továbbjutás ezúttal is két mérkőzésen dől el, az első találkozókat november 11-én, illetve 17-én rendezik, a visszavágókra 18-án és 25-én kerül sor.

Tovább...
 
Kemény, de sportszerű csapat Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. november 04.

ImageSiti Bea, az Alcoa FKC technikai igazgatója aktív játékosként volt már részese Lublin elleni összecsapásnak, sőt akkori ellenfelei közül néhány most is tagjai a lengyel bajnokcsapatnak. Kicsi így nemcsak a szombati mérkőzés tapasztalatairól és a visszavágó esélyeiről, hanem a múltbeli benyomásairól is mesélt.

Tovább...
 
Finta Botond marad a Sapa Fehérvár AV19-nél Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 03.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 hosszú távú megállapodást kötött a fiatal hátvéddel, Flinta Botonddal. Az ifjú tehetség az idényben már bemutatkozhatott az EBEL-ben is. – Nyáron igazolt Székesfehérvárra, és október végéig szólt a szerződése. A klub szakvezetése és a menedzsment viszont úgy döntött, hogy továbbra is a csapat tagjai között akarja látni a csíkszeredai nevelésű Botondot. Ő pedig elfogadta az ajánlatot. Így hamarosan megindítják a magyar állampolgársághoz adminisztrációt.

Tovább...
 
EHF: Újra háromgólos előnyben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 03.

ImageAz idei EHF-kupasorozatban harmadik mérkőzésén is háromgólos győzelmet aratott az Alcoa FKC – ezúttal a lengyel bajnok SPR Lublin ellen. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy végig nagyon szoros összecsapáson a szünetben egy góllal vezettek Sótonyi László tanítványai, a második félidőben váltakozva kerültek előnybe a csapatok, végül a hajrát a hazaiak bírták jobban.

Tovább...
 
Világbajnoki címet szerzett Ács László Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 02.

ImageVilágbajnoki címet szerzett Ács László, a Nemzetközi Ke mpo Szövetség (IKF) romániai világbajnokságán. Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől megtudtuk, hgy az 1985-ös születésű székesfehérvári versenyző a -90 kg-os súlycsoportban végzett az élen. A 39, nemzet legjobbjait felvonultató bukaresti vb-n a magyar színeket összesen négy fehérvári sportoló képviseli.

Tovább...
 
Vasas - Videoton 2-4 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. november 02.

ImageDr. Mezey Györgynek ebben is igaza lett... Sportigazgatónk azt mondta a találkozó előtt, nincs előzetesen könnyű, vagy nehéz mérkőzés, csak mérkőzés van. A Vasas ellen, végül 4-2-re megnyert, fordulatokban bővelkedő találkozó pontosan ilyen volt. A Vidi a meccs döntő többségében jobb, sokkal jobb volt ellenfelénél, végül idegenben feltétlenül tekintélyt parancsoló különbséggel győzött, de a fordulatos meccsre senki nem mondhatja, hogy nem kellett izgulnunk. Szűk negyedórával, bő tíz perccel a vége előtt még vezetett a Vasas, de végül a mentálisan nagyon erős Videoton győzött.

Tovább...
 
Szép győzelem Jesenicében Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. november 02.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 végig vezetve, jó teljesítményt nyújtva fektette két vállra a Jesenice csapatát, így rendkívül értékes győzelmet aratott riválisa otthonában. - A mieink tökéletesen kezdték a találkozót, már a 42. másodpercben nálunk volt a vezetés. Mihály Árpád a frissen visszatért Nathan Martz átadását váltotta gólra. Ez ám a bemutatkozás! (0-1) Nem sokkal késõbb emberhátrányba kerültünk, de a hazaiaknak csak egy komoly helyzetre futotta az erejébõl Hebar révén.

Tovább...
 
Nem babra megy a játék Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. november 01.

ImageAz Acroni Jesenice otthonában egyszer már vereséget szenvedett a Sapa Fehérvár AV19 az EBEL idei kiírásában. Mivel a szlovénekkel nagy harcban leszünk a rájátszást érő helyekért, egy újabb fiaskó nehéz helyzetet eredményezne. Csütörtökön a Sky TV nyilvánossága előtt is bemutatkozot a Sapa Fehérvár AV19, ám a Red Bull Salzburg kiváló teljesítményt nyújtva 6-2-re nyerni tudott az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

Tovább...
 
<< Első < Előző 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6271 - 6281 / 7449